Så var det tid att fira, Torterolo & Re 20 år i Sverige.

I början av Februari 2001 såldes och installerades de första Torterolo-dörrarna i Sverige. Det var dörrar till Karlaplan i Stockholm. Och på den vägen är det, Karlaplan och distrikten runt där är fortfarande vår ”hemmamarknad” även om vi nu finns i nästan hela landet.

Efter 49 år i dörrbranschen drar jag nu personligen mig tillbaka till knappt halvtid. Kommer kunna få tid med mina andra intressen, som hundträning, husbilen och friluftsliv. Jag kan med gott samvete helt lämna över till nästa generation, som sedan länge varit de drivande i företaget. Bolaget som nu heter TEC Woodsteel AB är ett välmående företag som många år framåt kommer utvecklas och ytterligare stärka Torterolo & Re’s position på den Skandinaviska marknaden. Aldrig störst med alltid Top-of-the-line.

Daniel och Anna kommer, det vet jag, nå ytterligare framgångar tillsammans med våra fantastiska installatörer och inte minst Europas vassaste partner och producent av Säkerhetsdörrar TORTEROLO & RE S.p.A

Helt borta kommer jag förstås inte att vara, kommer till exempel då och då besvära er med ytterligare inlägg på denna blogg.

Ha det bra alla / Er tillgivne Thomas