Ny hemsida är nu klar, den är vi nöjda med. Men det har inneburit mycket arbete och under tiden har min bloggfunktion legat nere.

Nu är allt gammalt återskapat och jag ser fram mot att åter kunna skriva av mig. Det gäller både frustrationer och glädjeämnen förstås. Något som gläder en gammal arbetsmyra som mig speciellt just nu är det bokslut för 2015 som är klart. Kan inte vara annat än glad över ett bra resultat.

När jag sen tittar närmare på kontonivå är det glädjande att se att vi ännu en gång har (nästan) 0  i reklamationskostnader. Det gläder mig speciellt och jag tolkar det som att våra kunder är nöjda med produkt, installation och service.

Vill du själv se mer är det företagsnamnet T.Ericsson Consulting AB du ska titta efter.

Vi kommer ha öppet mer eller mindre hela sommaren. Vi har ju våra mobiler igång och endast vecka 29 ser kontoret ut att bli obemannat.

Det kommer nog ett eller annat inlägg ytterligare men ändå redan nu: TREVLIG SOMMAR önskar er tillgivne Thomas