Fabriksbesök för andra gången för Ralf Petersson från Stockholms Inbrottsskydd som börjar bli veteran vad gäller exklusiva säkerhetsdörrar. Mycket besök i vår enormt stora utställning blev det, men också besök i stål- och träfabrikerna.

En del nyheter med förbättrad prestanda, lättare vikt och en hel del nya elektroniska komponenter är i antagande. Vi tittade en hel del på modellen E-Glide vilket är en bjässe till dörr. Certifierad i säkerhetsklass 4 (RC4) och med ett maxmått på hela 1530 x 2860 i karmyttermått, som enkeldörr(!). Så är du arkitekt lite kreativ med några ambitioner kanske detta är något att föreskriva, men förmodligen är det lite för bra dörrar mot vad vi är vana vid i norden. Det blir nog en laminerad plåtdörr i MK3 som blir föreskriven, stackars konsument.

Denna gång lyckades vi även kombinera det hela med vinshopping i d’asti och d’alba regionerna och se Juventus besegra Sampdoria på Juventus Stadium.

Juventus stadium är designad och projekterad av Pininfarina. Relationen med Pininfarina är god då de även designar våra dörrar i exklusiva serien vilket gör det hela ännu roligare att få besöka arenan.

 

25102016-dsc_0189 25102016-dsc_0208img_1386img_1368