Inbrottsskydd i form av säkerhetsdörr från Torterolo & Re säkerhetsdörrar ger dig ett inbrottsskydd som står emot de mest kraftfulla försöken till inbrott via dörren. Torterolo & Re säkerhetsdörrar erbjuder säkerhetsdörrar klass 4 som standard. Dörrar som dessutom är av högklassig design och kvalitet i alla sina delar. I kombination med t.ex. larm och fönstergaller kan en säkerhetsdörr ge det avgörande skyddet som förhindrar ett fullbordat inbrott. När larmet går och den mest erfarna tjuven inte lyckats ta sig in efter tjugo minuter, kommer med sannolikhet inbrottsförsöket att avbrytas.

Inbrottsskydd som ger tystare och säkrare boende

Anledningen att man i Stockholm, Göteborg, Malmö och större städer sedan lång tid tillbaka bytt ut traditionella lägenhetsdörrar mot säkerhetsdörrar är att bättre inbrottsskydd och minskad ljudnivå i sin lägenhet. Idag har detta spridit sig till hela landet, även landsbygden, för ett tystare och tryggare boende.

En säkerhetsdörr från Torterolo & Re ger högre boendekvalitet då boendet inte bara blir säkrare utan även tystare, oljud från trapphus stängs ute.

Redan samma dag som din säkerhetsdörr är på plats märker du av det minskade ljudet från trapphuset. Säkerhetsdörr är också en billig försäkring för dig, din familj och dina grannar då dörrarna uppfyller högt ställda krav på brandskydd.

Säkerhetsdörr med stålstomme ger säkrare inbrottskydd

Säkerhetsdörr från Torterolo & Re byggs av en stålkonstruktion, en kraftig stomme är grunden till den höga säkerheten för lägenhetsdörrar. Dörrarna ger en gedigen känsla av trä då alla modeller är försedda med äkta träpaneler för in- och utsida. I äldre stadskärnor och fastigheter, även kulturmärkta hus är det inte ovanligt med säkerhetsdörrar från Torterolo & Re säkerhetsdörrar. Vi har mångårig erfaren av att leverera kundanpassade och skräddarsydda säkerhetsdörrar för att tillgodose våra kunders behov och särskilda önskemål.

Säkerhetsdörrar till bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar, vårt största kundsegment. Det är inte ovanligt att föreningen finansierar byte av alla lägenhetsdörrar för att skapa större säkerhet och ge ett säkrare inbrottsskydd till sina medlemmar. I vissa fall står den enskilda lägenhetsinnehavaren själv för dörrbytet, men genom ramavtal mellan förening och Torterolo & Re, kan enskilda lägenhetsinnehavare inom föreningen erbjudas säkerhetsdörrar till ett förmånligt pris med påverkan att bibehålla ett enhetligt trapphus.

Lösningar erbjuds även till arkitekter och fastighetsägare. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss för att komma i kontakt med närmaste återförsäljare.

Exklusiva säkerhetsdörrar och innerdörrar

Bland våra dörrar finner du även Exklusiva serien som designats av Pinifarina, känd designer, som kanske är mest känd för att ha formgivit Ferrari. Låssystemet är kullagerbaserat och är av lika kvalitet och standard avseende inbrottsskydd våra andra säkerhetsdörrar.

Rätt säkerhetsdörr till rätt pris

Vi erbjuder, förutom en av Sveriges säkraste säkerhetsdörr, även rätt kunskap för att kunna garantera rätt dörr. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning och prisförslag.

Kontakta oss

så hjälper vi er gärna att finna beslag som passar era behov.