Säkerhetsdörrar

Vi levererar säkerhetsdörrar till fastighetsägare och byggföretag i Karlstad och har flera referensprojekt på orten. Önskar ni dörrarna komplett installerade utgår våra installatörer från vårt kontor i Mariestad.

Vår vanligaste kundkategori är bostadsrättsföreningar och vi har stor erfarenhet av hela den processen, från första kontakt till färdigt arbete och besiktning.

Nedan kan du enkelt fylla i ett formulär för att få ett kostnadsförslag på säkerhetsdörrar. Vill du hellre lyfta luren så slår du oss en signal direkt i Mariestad på 0501-710 54 så ser vi fram emot din kontakt.

Special eller standard?

Våra dörrar är exklusiva och har en yta av äkta trä på en stomme av stål. Vi delar för enkelhetens skull upp detta i två kategorier, special och standard.

Här läsa mer om special respektive standard.

Verkar detta förvirrande och krångligt är du välkommen att ringa oss och prata säkerhetsdörrar.

Referenser i och omkring Karlstad

Vi har flera referensprojekt och nöjda kunder av säkerhetsdörrar i Karlstad och vill ni komma i kontakt med någon av dessa är det bara att kontakta oss.

Prisförfrågan – säkerhetsdörrar med fler val

Klicka här om du önskar göra en förfrågan om våra standarddörrar i WS3-serien

    Kontaktuppgifter

    Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

    Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

    För frågor är du välkommen att kontakta något av våra säljkontor som du hittar här tillsammans med övriga kontaktuppgifter.