Så var det dax att uppdatera alla register, ändra kalendrar, förbereda bokslut – igen. Som vanligt vid årsskiften alltså.

Tiden går fort när man har roligt sägs det, känns som 2016 bara flög förbi. Det hände en hel del under året, det mesta var bra. Nya nöjda kunder, nytt motorlås lanserat bland annat. Hemsidan har fått ny design och en del resor till Italien har det blivit.

Nu tar vi avstamp för ett nytt, förhoppningsvis framgångsrikt, år igen. 2016 blev omsättningen runt 12 miljoner, en nivå vi trivs ganska bra med och vi fortsätter på ungefär samma nivå. Orderstocken vid årets ingång är dock större än vi någonsin haft, våra duktiga montagetekniker i Stockholm är snart fullbelagda fram till sommarsemestern. Lyckligtvis finns det fler duktiga människor som gärna samarbetar med oss.

Första större jobbet i samarbete med vår nya partner i Skåne, Foxor Bygg, har genomförts på ett utmärkt sätt och vi ser fram mot fler framgångsrika jobb tillsammans 2017.

Sen tror jag kanske det börjar sätta sig vilka standarder som gäller, som att t ex SSF inte har några som helst godkännanden för provning eller godkännande gällande standarder inom området dörrar och lås. Det gillar vi som jobbar med gällande Svensk och Europeiska standarder och ackrediterade institut. Då heter standards alltid SS-EN följt av nummer för respektive standard, inget annat.

Jag ser verkligen fram mot nya året med tillförsikt och önskar er alla ett gott 2017

Er tillgivne / Thomas