ALLA VÅRA SÄKERHETSDÖRRAR HAR EN STOMME AV STÅL

För oss är special standard. Träyta för in- och utsidan av en stålkonstruktion är för oss en självklarhet. När det gäller målade säkerhetsdörrar målar vi frontpanelerna så ingen ”stålkänsla” ska äga rum. Det är viktigt att inte frontpanelerna limmas fast mot stålkonstruktionen så panelen kan röra sig. Frontpanelen ligger mot stålstommen och hålls på plats av skenor i dörren och kantlister. Skulle man få en skada i eller på panelen kan denna med lätthet bytas då den inte är limmad mot stålet.

 

SÄKERHETSDÖRRAR MED SLÄT FRONTPANEL

Vi använder många olika träslag och då faner på 7 mm tjock skiva. De vanligaste träslagen är ek, mahogny, valnöt och björk. Mer exklusiva val som Italiensk valnöt, zebraträ eller wengé förekommer också. Givetvis är de flesta träslag odlade för att spara vår miljö. Önskas mer information är ni välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer.

SLÄTA YTOR

Kontakta oss för ytterligare information. Visste du att vi erbjuder skräddarsydda dörrar? Många av våra kunder önskar en säkerhetsdörr som utformats likt den befintliga dörren, fastän nu som inbrottssäker dörr.

Ladda ner vår idébok och inspireras av ny och klassisk design!