En bra & trygg investering

Från tillverkning till färdig leverans. När er bostadsrättsförening ska välja leverantör av säkerhetsdörrar kan ni vara förvissade om att vi kan dörrar och tar ansvar hela vägen.

Vi gör vårt yttersta för att ni ska få en så behaglig resa genom upphandlingen som möjligt. Bl.a. så går vi tillsammans igenom exakt när vems dörr kommer att installeras flera veckor innan leveransen så varje lägenhetsinnehavare vet när, dag och tid, vi kommer att göra installationen. Ofta har lägenheter flera dörrar, t.ex. köksdörr eller balkongdörr. Vi ser vi alltid till att göra samtliga dörrar samtidigt hos respektive lägenhetsinnehavare.

Skräddarsydd säkerhetsdörr

Säkerhetsdörrar till Bostadsrättsföreningar BRF

Bostadsrättsföreningar är vårt största kundsegment. Det är inte ovanligt att föreningen finansierar byte av alla lägenhetsdörrar för att skapa större säkerhet och ge ett säkrare inbrottsskydd till sina medlemmar. I vissa fall står den enskilda lägenhetsinnehavaren själv för dörrbytet, men genom ramavtal mellan förening och Torterolo & Re, kan enskilda lägenhetsinnehavare inom föreningen erbjudas säkerhetsdörrar till ett förmånligt pris med påverkan att bibehålla ett enhetligt trapphus.

Lösningar erbjuds även till arkitekter och fastighetsägare. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss för att komma i kontakt med närmaste återförsäljare.

Årets bostadsrättsförening 2012 valde säkerhetsdörrar från Torterolo&Re

Årets bostadsrättsförening 2021Bostadsrättsföreningen Sjömannen 7 i Stockholm valde att installera nya säkerhetsdörrar i säkerhetsklass 4 och en yta av italiensk valnöt.

”Efter att satt sig in i marknaden med säkerhetsdörrar och ser vad man verkligen får för pengarna, var inte valet svårt och resultatet är imponerande”

Eric Thomas, ordförande i Brf. Bågen på Södermalm,
Stockholm med 283 lägenheter

Prisförfrågan – säkerhetsdörrar

  Kontaktuppgifter

  Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

  Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

  För frågor är du välkommen att kontakta något av våra säljkontor som du hittar här tillsammans med övriga kontaktuppgifter.

  Anpassat arbetssätt

  • Order

   Detaljerad genomgång av orderbekräftelse med ritningar

  • Planering

   Planeringsmöte c:a 3 veckor innan montagestart

  • Montagestart

   Montageledaren informerar den boende om förloppet

  • Översyn

   En gemensam översyn efter installation

  • Åtgärder

   Eventuella punkter från tidigare syn åtgärdas

  Ofta anpassas modellen och arbetssättet efter bostadsrättsföreningens önskemål och vissa föreningar ämnar vilja vara mer involverade än andra genom processen.

  När säkerhet, kvalité, design och en trygg investering prioriteras, är vi rätt leverantör för er.

  Vår specialitet är att kombinera säkerhet med design, t.ex. tillverka nya säkerhetsdörrar i stil med befintliga dörrar, eller specialdesignade, moderna modeller.