Planerar ni installera säkerhetsdörrar?

 • Intresse

  När ni gjort en intresseanmälan via mail eller ringt oss så bokar vi ett möte, hos oss i vårt showroom eller i er fastighet.

 • Första mötet

  Efter vårt första möte tar vi fram en tydlig och korrekt offert.

 • Avtal

  Nu är det dax att bestämma detaljerna och vi tar fram ett avtal som är specialanpassat för just er som bostadsrättsförening.

 • Äntligen nya dörrar!

  Dax för installation av de nya säkerhetsdörrarna. För var dag som går installeras dörrar enligt det tidigare planerade schemat.

 • I mål!

  Efter installationen har vi en översyn och finns det några fel eller brister åtgärdas detta. Grattis till en fantastisk investering!

 • Referens?

  Många av våra kära kunder är också våra referenser. Redan i offerten eller i avtalet brukar en viss rabatt utgå om man kan tänka sig att vara referens för sitt kvarter och på så vis hjälpa sina grannfastighet till ett säkrare boende.

En bra & trygg investering

Från tillverkning till färdig leverans. När er bostadsrättsförening ska välja leverantör av säkerhetsdörrar kan ni vara förvissade om att vi kan dörrar och tar ansvar hela vägen.

Vi gör vårt yttersta för att ni ska få en så behaglig resa genom upphandlingen som möjligt. Bl.a. så går vi tillsammans igenom exakt när vems dörr kommer att installeras flera veckor innan leveransen så varje lägenhetsinnehavare vet när, dag och tid, vi kommer att göra installationen. Ofta har lägenheter flera dörrar, t.ex. köksdörr eller balkongdörr. Vi ser vi alltid till att göra samtliga dörrar samtidigt hos respektive lägenhetsinnehavare.

Säkerhetsdörrar till Bostadsrättsföreningar BRF

Bostadsrättsföreningar är vårt största kundsegment. Det är inte ovanligt att föreningen finansierar byte av alla lägenhetsdörrar för att skapa större säkerhet och ge ett säkrare inbrottsskydd till sina medlemmar. I vissa fall står den enskilda lägenhetsinnehavaren själv för dörrbytet, men genom ramavtal mellan förening och Torterolo & Re, kan enskilda lägenhetsinnehavare inom föreningen erbjudas säkerhetsdörrar till ett förmånligt pris med påverkan att bibehålla ett enhetligt trapphus.

Lösningar erbjuds även till arkitekter och fastighetsägare. Är du privatperson är du välkommen att kontakta oss för att komma i kontakt med närmaste återförsäljare.

Årets bostadsrättsförening valde säkerhetsdörrar från Woodsteel Torterolo&Re

Årets bostadsrättsförening 2021Bostadsrättsföreningen Sjömannen 7 i Stockholm valde att installera nya säkerhetsdörrar i säkerhetsklass 4 och en yta av italiensk valnöt.

”Efter att satt sig in i marknaden med säkerhetsdörrar och ser vad man verkligen får för pengarna, var inte valet svårt och resultatet är imponerande”

Prisförfrågan – säkerhetsdörrar

  Kontaktuppgifter

  Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

  Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

  För frågor är du välkommen att kontakta något av våra säljkontor som du hittar här tillsammans med övriga kontaktuppgifter.