Säkerhetsdörr för din villa

Säkerhetsdörrar som ytterdörr för villa, town house eller annan fastighet i behov av extremt bra skydd. I denna kategori kombineras inte sällan de yttre dörrarna med innerdörr i säkerhetsdörrsutförande, s.k. säkert rum. Dessa dörrar vänder sig till dig som önskar ett extremt bra inbrottsskydd i en elegant design och skräddarsydd stil. Av säkerhetsskäl publicerar vi inte för mycket bilder av dessa projekt, men önskar du mer information är du välkommen att kontakta oss. 

Projekt med krav på pardörrar i RC4, beskjutningsskydd FB4-FB7, P8B glas är inga ovanliga egenskaper och allt i ett snyggt paket.

Alla detaljer i dörrarna är noga utvalda för att klara tuffa klimat. Många installationer har gjort i vårt avlånga land, men även i ännu kanske tuffare förhållanden. Salta luften vid medelhavet eller i alptoppar väster om Turin försäkrar ett gott väderbeständigt skydd. Säkerhetsdörr för villa skyddar även mot ljud och har en viss isolerande verkan.

Glas & design

Glas är vanligt förekommande och i stort sett gemensamt för alla ytterdörrar, även till säkerhetsdörrar för villa. Som standard använder vi skyddsglas som  är beskjutningsskyddat.

De flesta av våra modeller av ytor/frontpaneler kan anpassas och modifieras för att lämpa sig för utomhusbruk, så ta en titt i vår idébok över olika paneler och låt er inspireras.

Ytterdörrar och entrédörrar som säkerhetsdörr för villa och fritidshus

Vi erbjuder ytterdörrar och entrédörrar som säkerhetsdörr, till dig som bor i villa. Flera av dörrarna i vårt sortiment kan anpassas för utvändigt bruk som ytterdörrar. Sitter ytterdörren skyddad av t ex ett skärmtak är urvalet av mönster, modeller, träslag, med eller utan glas, nästan obegränsat. Det finns säkerhetsdörrar som passar till entrén, källaringången och bakdörren.

Från garage eller förråd till bostad kan du välja fritt ur sortimentet för innerdörrar. Altandörren, tjuvens vanligaste väg. Du väljer hel- eller halvglasad dörr, slät eller spegelmönster. Välj en säkerhetsdörr från Woodsteel och Torterolo & Re!

Villadörr säkerhetsdörr villa

Välj ändamålsenlig säkerhetsdörr

Alla modeller uppfyller hårt ställda krav, både av internationella och nationella standarder.
Olika modeller av våra säkerhetsdörrar lämpar sig bäst för sitt specifika ändamål.

Skräddarsydda
lägenhetsdörrar

Lägenhetsdörr
standard med val

Säkra
ytterdörrar

Säkra
entreportar