Digitalt lås och motoriserat vred

Avancerade motorlås inbyggda i konstruktionen eller smidig lösning med motoriserat vred?

Vi kan leverera en digital lösning som passar just dig och dina behov med vårt spann av moderna och pålitliga system. Behovet av vilken system just du behöver styrs lite av vilka ambitioner och krav du har. Du kanske bara vill öppna dörren på ett smidigt sätt med din smartphone? Eller vill du kanske koppla in dörren till ett avancerat passagesystem byggt av en specialist?

Man kan enklast dela in detta i två kategorier.

En kategori med inbyggt motorlås som är en del av själva dörrkonstruktionen redan vid tillverkningen av dörren. Denna typ av lösning skapar bäst flexibilitet och kan byggas mycket avancerat med karmöverföringar och extern styrning.

Den andra kategorin är den smidiga lösningen där du kan digitalisera en befintlig dörr då den enkelt kan installeras externt utan att behöva bygga om dörren.

Vår avancerade system med inbyggt motorlås. Kan kommunicera med vilket passagesystem som helt via en I/O dialog box. 

ELEKTRONISK ÖPPNING MED LINX

LINX är ett intelligent system för elektronisk öppning. Systemet är avancerat men lätt att bruka och kan kombineras och modifieras för att passa just era behov. Alla våra modeller och kategorier av säkerhetsdörrar kan kompletteras med systemet LINX.

Systemet har i sitt grundutförande passage med kod eller kodbricka (tagg) för utsidan och en panel med öppningsknapp för insidan. Systemet har en inbygd intelligens vilket möjliggör att ni själv kan programmera säkerhetsdörrens egenskaper och beteende. Ska dörren låsas per automatik när den stängs och ska dörren öppnas på glänt vid upplåsning? LINX drivs av 6st batterier (D) som klarar 15.000 cykler och 18 månaders standby tid. Batterierna är enkla att byta och finns i dagligvaruhandeln.

DINA VAL

Som standard är LINX helt fristående, inga externa inkopplingar krävs. Vill du komplettera och utrusta ditt system kan du välja följande alternativ.

  • Manövrering med fjärrkontroll
  • Manövrering med fingeravtrycksläsare
  • Inkoppling av extern ström (220V), dörrens batterier är back up
  • Inkoppling av extern styrning t.ex. trådbunden knapp i anslutande rum
  • Inkoppling av externt passagesystem
  • Elektroniskt tittöga

PROGRAMERING

Dörrens interna system kan programmeras för en rad olika saker för att passa just dig och dina behov. Koder, fjärrkontroller, transpondrar och fingeravtryck kan med enkelhet ges olika begränsningar eller möjlighter i form av tid eller ett begänsat antal användningar.

Läs mer

Ska dörren glida upp vid upplåsning eller inte? Ska dörren låsas per automatik vid stängning av dörren eller inte? Alla dessa detaljer klara LINX interna system att hantera – utan extern inkoppling. I övrigt har modellen samma egenskaper.

WS mode med Tedee

WS mode är ett system där du enkelt kan styra din dörr direkt i din telefon. Inga komplicerade installationer krävs.

Med appen kan inte bara låsa och låsa upp utan också ge ut digitala nycklar, se kompletta loggar och se dörrens aktuella status. WS mode kan appliceras på nya dörrar eller på våra befintliga dörrar. WS mode är en  version av Tedee med specialanpassningar för att passa och fungera just till Woodsteel säkerhetsdörrar.

Läs mer om WS mode