Säkerhetsdörr Stockholm

Säkerhetsdörr Stockholm

Säkerhetsdörrar i Stockholm sedan 90-talet

Vi har levererat och monterat säkerhetsdörrar i Stockholm till 100-tals nöjda kunder  i över 25 år.

Det har framför allt varit säkerhetsdörrar från Torterolo & Re som är kända för såväl hög säkerhetsklassning (klass 4) som design. Denna modell kan skräddarsys och passar bra när man önskar byta ut en befintlig dörr mot en inbrottssäker dörr med bibehållen känsla och utseende. En fantastisk säkerhetsdörr med stomme av stål och yta av äkta trä. Numera marknadsför vi även även säkerthetsdörren WS3 som är en standarddörr med tillvalsmöjligheter.

Vårt huvudkontor är i Mariestad, men vi har både säljkontor och showroom i Stockholm.

Säljkontor/Showroom
Idungatan 1A
SE-113 45 Stockholm
Tel. (+46) 08 410 460 20

Säljkontor
Skeppsbron 28
SE-111 30 Stockholm

Daniel Ericsson, Woodsteel säkerhetsdörrar

Kontakta Daniel Ericsson vid frågor
daniel@woodsteel.se | 0709 71 02 23

Odengatan 26, Stockholm

Bostadsrättsföreningen Odens Ros på Odengatan i Stockholm bytte samtliga gamla fina dörrar till nya säkra säkerhetsdörrar. De nya är kopior av de gamla i laserad, massiv och korsfanerad ek. Romber i speglarna är i avvikande fiberrikting för att ge extra liv åt dörren.

Högsta säkerhetsklass och extrem ljuddämpning då brevinkast togs bort till förmån för fastighetsboxar i entrén.

Åsögatan 137, Stockholm

Säkerhetsdörrar i stil från sekelskiftet. Pardörrar av absolut högsta kvalité med högsta säkerhet och ljudreduktion. Dörrar i en djupröd kulör som var typiskt för tiden. En del av de boende valde tillägget WS-mode, det smarta och digitala låset som du styr med din smartphone. Hissdörrar från 70-talet fick en liten uppfräschning i samma stil.

Östermalmsgatan 72, Stockholm

Bostadsrättsföreningen Rådjuret 22 är en fastighet med många fina detaljer. En speciell detalj var de handsnidade bildhuggerierna i massiv ek i de gamla dörrarna Vi restaurerade och implementerade dessa i de nya dörrarna. Dörrarna stänger som vanligt ute allt oönskat med de tekniska egenskaperna; Säkerhetsklass 4, ljudreduktion 44dB, brandklass EI30 och brandgas Sa&Sm. Skurk, oljud, os, brand och brandgaser gör sig inte besväret.

Polhemsgatan 36, Stockholm

Riktig mahogny med högblank lack är verkligen vackert. Dessa dörrar fick med sin säkerhet, kvalité och eleganta stil, boende i fastigheten att jubla. När resultatet blir bättre än man förväntat sig blir känslan alltid extra bra.

Grev magnigatan 14, Stockholm

Fastigheten hade helt förvanskats av 60-talets rivningsvåg och allt var utrivet. Nu skulle fastigheten få ny glans med hjälp av restaureringsproffs. Huset skulle åter utstråla prakt och ett projekt började för att återskapa känsla, stil och design kombinerat med extremt höga tekniska krav. Ett mäktigt projekt som har gjorts med hjärta från grunden och självklart är vi en del av det.

Kommendörsgatan 27, Stockholm

Hörnfastighet med Kommendörsgatan och Jungfrugatan som adresser. Föreningen efterfrågade riktigt täta dörrar och valde oss som leverantör då vi har de tätaste pardörrarna på marknaden. Kommendörsgatans uppgång hade under 50-talet fått rejält med stryk och dörrarna hade ersatts av dåliga dörrar. Med detta dörrbyte skulle uppgången få ett mer tidstypiskt uttryck med dörrar i speglad ek. Jungfrugatans uppgång hade inte förstörts på samma vis och originaldörrarna från sekelskiftet fanns kvar och kopierades.