Skräddarsydd säkerhetsdörr

Högsta säkerhet och äkta trä

”Vi vill ha säkerhetsdörrar som ser ut som våra befintliga lägenhetsdörrar, kan ni hjälpa oss?”

Förmodligen den vanligaste frågan vi får och samtidigt är det absolut just det vi är bäst på.
Med våra certifikat, typgodkännanden och hårda fakta kan vi påvisa att detta är marknadens bästa säkerhetsdörr, svart på vitt, men känslan av kvalité måste upplevas. Vi rekommenderar att ni besöker ett referensobjekt i er närhet. Kontakta oss så hjälper vi er till närmaste referens, under tiden är ni välkomna att titta på bilder av våra referenser.

Inbrottsskydd som ger tystare och säkrare boende

Anledningen att man i Stockholm, Göteborg, Malmö och större städer sedan lång tid tillbaka bytt ut traditionella lägenhetsdörrar mot säkerhetsdörrar är att bättre inbrottsskydd och minskad ljudnivå i sin lägenhet. Idag har detta spridit sig till hela landet, även landsbygden, för ett tystare och tryggare boende.

En lägenhetsdörr med högsta säkerhetsklass är också en billig försäkring för dig, din familj och dina grannar då dörrarna uppfyller högt ställda krav på brandskydd.

Vi erbjuder, förutom en av Sveriges säkraste säkerhetsdörr, även rätt kunskap för att kunna garantera rätt dörr. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning och prisförslag.

Anpassad inbrottssäker lägenhetsdörr

Dörren till vänster och höger är säkra lägenhetsdörrar som anpassats till de ursprungliga dörrarnas utseende. Dörren i mitten är den ursprungliga hissdörren.

Prisförfrågan – säkerhetsdörrar med fler val

Klicka här om du önskar göra en förfrågan om våra standarddörrar i WS3-serien

  Kontaktuppgifter

  Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

  Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

  För frågor är du välkommen att kontakta något av våra säljkontor som du hittar här tillsammans med övriga kontaktuppgifter.

  Slät yta

  Slät yta

  Slät yta

  Speglad yta

  Slät yta

  Pardörrar

  TEKNISKA FAKTA

  Våra anpassningsbara säkerhetsdörrar för lägenheter är standardutrustade och testade enligt följande:

  (Pardörrar och enkeldörrar med eller utan överljus)

  Anpassningspar säkerhetsdörr

  CERTIFIERAD INSTALLATION

  Från tillverkning till färdig installation, det tycker vi är kontroll. Alla delar och steg är viktiga för helheten och därför kan du vara trygg med att din säkerhetsdörr kommer installeras av certifierad personal, både av oss hårt ställda krav och enligt ID06.

  Övriga dörrtyper

  Alla modeller uppfyller hårt ställda krav, både av internationella och nationella standarder.
  Olika modeller av våra säkerhetsdörrar lämpar sig bäst för sitt specifika ändamål.

  Lägenhetsdörr
  standard med val

  EXKLUSIVA LÄGENHETSDÖRRAR

  Här hittar du våra mer exklusiva lägenhetsdörrar

  LÄGENHETSDÖRRAR EXKLUSIVA SERIEN ÄR EN FÖRENING MELLAN DESIGN OCH KVALITÉ

  Exklusiva säkerhetsdörrar och innerdörrar

  Bland våra dörrar finner du även Exklusiva serien som designats av Pinifarina, känd designer, som kanske är mest känd för att ha formgivit Ferrari. Låssystemet är kullagerbaserat och är av lika kvalitet och standard avseende inbrottsskydd våra andra säkerhetsdörrar.

  Innerdörrar och även säkerhetsdörrarna är designade av Pininfarina. För dig som är ute efter en exklusiv dörr med unik design så finns nog inget bättre val.

  Kadesjö Ingenjörsbyrå i Västerås valde att installera de första, av Pininfarina designade dörrarna, av typ Shield i de nya husen på Lillåudden i Västerås. Fler har efter detta valt samma bana och idag finns dörrarna representerade i flera delar av landet.

  Säkerhetsdörrarnas låssystem är kullagerbaserat och håller samma höga standard vad gäller inbrottsskydd som övriga dörrar. Innerdörrar, design Pininfarina, är framtagna för att gå i samma linje som Exklusiva seriens säkerhetsdörrar .

  Rätt säkerhetsdörr till rätt pris

  Vi erbjuder, förutom en av Sveriges säkraste säkerhetsdörr, även rätt kunskap för att kunna garantera rätt dörr. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning och prisförslag.

  Modellerna Wave, Dream och Shield (även Cuadra) finns som obegränsat antal varianter.

  Välj från Ferraris orginallack till träytan zebrano. Modellerna finns som slagdörrar eller skjutdörrar.

  Ladda ner vår idébok och inspireras av ny och klassisk design!