TORTEROLO & RE

Torterolo & Re är en av Europas ledande inom säkra dörrlösningar.

Företaget Torterolo & Re är en känd aktör, framförallt när det handlar om design i det högre segmentet.

Företaget startade 1964 och började som tillverkare av vackra dörrar, ofta i specialutförande. Så är det fortfarande men med den skillnaden att sedan 80-talet så är alla produkter är säkerhetsklassade.

Företaget ägs av familjen Re som är andra generationen. Fabrizio Re är huvudägare och i hösgta grad involverad i tillverkning, utveckling och försäljning.
Torterolo & Re äger sina produktionsanläggningar och fastigheter, för närvarande 31 000 m2 produktionsytor. Detta inkluderar karmfabrik, dörrbladtillverkning stål, specialsnickeri och sammansättning.

Orten Carcare ligger c:a 15 minuter norr om Savona utmed motorvägen till Turin, i distriktet Savona, i Ligurien. I Carcare ligger Torterolo & Re’s 3 produktionsanläggningar.

Största marknaden för företaget är Italien, tätt följt av Frankrike.

I Italien och Frankrike sker försäljningen via agenter och då med hela sortimentet.

I övriga länder där företaget finns är det ofta en eller några produkter ur sortimentet som marknadsförs. Dit hör länder som Korea, Kina, Mellanöstern och delar av Afrika.

I Europa sker det på detta till exempel i Kroatien, Portugal, Storbritannien, Ryssland och Sverige.

På alla marknader, i och utanför Europa, säljs produkterna enligt europeisk standards och certifiering och CE-märkning. Idag är Torterolo & Re ledande tillverkare av säkerhetsdörrar i Europa.

Presentationsfilm av Torterolo & Re.
Språk: Italienska.

Läs mer om säkra lägenhetsdörrar från Torterolo & Re