Odengatan 26, Stockholm

Bostadsrättsföreningen Odens Ros på Odengatan i Stockholm bytte samtliga gamla fina dörrar till nya säkra säkerhetsdörrar. De nya är kopior av de gamla i laserad, massiv och korsfanerad ek. Romber i speglarna är i avvikande fiberrikting för att ge extra liv åt dörren.

Högsta säkerhetsklass och extrem ljuddämpning då brevinkast togs bort till förmån för fastighetsboxar i entrén.

Åsögatan 137, Stockholm

Säkerhetsdörrar i stil från sekelskiftet. Pardörrar av absolut högsta kvalité med högsta säkerhet och ljudreduktion. Dörrar i en djupröd kulör som var typiskt för tiden. En del av de boende valde tillägget WS-mode, det smarta och digitala låset som du styr med din smartphone. Hissdörrar från 70-talet fick en liten uppfräschning i samma stil.

  • Säkerhetsdörr

Klostergatan 11, Lund

I centrala Lund finns många fina fastigheter och Brf. Jacob 2 är ägare till en. Alla dörrar i fastigheten byttes då brandkraven krävde det i samband med vindsbyggnation. Fina dörrar i Italiensk valnöt och vackra specialbeslag. Självklart säkerhetsklass 4 för samtliga dörrar i huset.

Polhemsgatan 36, Stockholm

Riktig mahogny med högblank lack är verkligen vackert. Dessa dörrar fick med sin säkerhet, kvalité och eleganta stil, boende i fastigheten att jubla. När resultatet blir bättre än man förväntat sig blir känslan alltid extra bra.

Östermalmsgatan 72, Stockholm

Bostadsrättsföreningen Rådjuret 22 är en fastighet med många fina detaljer. En speciell detalj var de handsnidade bildhuggerierna i massiv ek i de gamla dörrarna Vi restaurerade och implementerade dessa i de nya dörrarna. Dörrarna stänger som vanligt ute allt oönskat med de tekniska egenskaperna; Säkerhetsklass 4, ljudreduktion 44dB, brandklass EI30 och brandgas Sa&Sm. Skurk, oljud, os, brand och brandgaser gör sig inte besväret.

Grev magnigatan 14, Stockholm

Fastigheten hade helt förvanskats av 60-talets rivningsvåg och allt var utrivet. Nu skulle fastigheten få ny glans med hjälp av restaureringsproffs. Huset skulle åter utstråla prakt och ett projekt började för att återskapa känsla, stil och design kombinerat med extremt höga tekniska krav. Ett mäktigt projekt som har gjorts med hjärta från grunden och självklart är vi en del av det.

Kommendörsgatan 27, Stockholm

Hörnfastighet med Kommendörsgatan och Jungfrugatan som adresser. Föreningen efterfrågade riktigt täta dörrar och valde oss som leverantör då vi har de tätaste pardörrarna på marknaden. Kommendörsgatans uppgång hade under 50-talet fått rejält med stryk och dörrarna hade ersatts av dåliga dörrar. Med detta dörrbyte skulle uppgången få ett mer tidstypiskt uttryck med dörrar i speglad ek. Jungfrugatans uppgång hade inte förstörts på samma vis och originaldörrarna från sekelskiftet fanns kvar och kopierades.