Woodsteel ståldörrar

Kan en ståldörr vara vacker? Ståldörrar är kraftiga, säkra och pålitliga när det gäller tekniska egenskaper. Våra ståldörrar är dock mer än så då de anpassas helt enligt dina önskningar och krav. Så svaret på frågan är helt enkelt ja, man kan kombinera funktion och design.

Ståldörrar för alla funktioner

Ståldörrar fyller ofta viktiga funktioner så som ljud-, brand-, och inbrottsskydd och passar därför ypperligt i flera olika miljöer där kraven på en dörr är extra hög. Våra dörrar är av yppersta kvalité och uppfyller hårt ställda krav och många gånger med helt unika värden. Parbladig dörr i inbrottsklass 4 kombinerat med brandklass EI30 tillsammans med skräddarsydda arbetade paneler är ett exmepel. Så kräver ditt projekt lite bättre ståldörrar är du välkommen att kontakta en leverantör som levererar.

Prisförfrågan säkerhetsdörrar

Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan. Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

Efter att du skickat in din förfrågan kommer du bli kontaktad och få en offert.

För frågor är du välkommen att kontakta något av våra säljkontor som du hittar här tillsammans med övriga kontaktuppgifter.