Beständigt anpassad

Våra säkerhetsdörrar som är anpassade för utomhusbruk lämpar sig väl som villaentré-, altan-, balkong- eller loftgångsdörr.

Alla detaljer i dörrarna är noga utvalda för att klara tuffa klimat. Många installationer har gjort i vårt avlånga land, men även i ännu kanske tuffare förhållanden. Salta luften vid medelhavet eller i alptoppar väster om Turin försäkrar ett gott väderbeständigt skydd.

Glas & design

Glas är vanligt förekommande och i stort sett gemensamt för alla ytterdörrar. Som standard använder vi skyddsglas som till standard är beskjutningsskyddat.

De flesta av våra modeller av ytor/frontpaneler kan anpassas och modifieras för att lämpa sig för utomhusbruk, så ta en titt i vår idébok över olika paneler och låt er inspireras.

Övriga dörrtyper

Alla modeller uppfyller hårt ställda krav, både av internationella och nationella standarder.
Olika modeller av våra säkerhetsdörrar lämpar sig bäst för sitt specifika ändamål

Skräddarsydda
lägenhetsdörr

Lägenhetsdörr ws3

Lägenhetsdörr
standard med val

Villadörr säkerhetsdörr villa

Ytterdörrar och entrédörrar som säkerhetsdörr för villa och fritidshus

Vi erbjuder ytterdörrar och entrédörrar som säkerhetsdörr, till dig som bor i villa/hus. Många av dörrarna i vårt sortiment kan anpassas för utvändigt bruk som ytterdörrar. Sitter ytterdörren skyddad av t ex ett skärmtak är urvalet av mönster, modeller, träslag, med eller utan glas, nästan obegränsat. Det finns säkerhetsdörrar som passar till entrén, källaringången och bakdörren.

Från garage eller förråd till bostad kan du välja fritt ur sortimentet för innerdörrar. Altandörren, tjuvens vanligaste väg. Du väljer hel- eller halvglasad dörr, slät eller spegelmönster. Välj en säkerhetsdörr från Woodsteel och Torterolo & Re!